Knyttede og flettede hundehalsbånd og snore til de daglige lufteture og andre aktiviteter. Der bruges kun materialer i høj og holdbar kvalitet

Jeg vil prøve at forklare lidt Om materialer og hvordan jeg gør når jeg designer til de forskellige størrelser halsbånd. Det er hele tiden en vurdering af hvor stærke de skal være til den enkelte hund/hound. Jeg ønsker dem så tynde og bløde som muligt og 100 % sikre at bruge. Jeg bruger kun den ægte US Paracord line af høj kvalitet.

Styrken i opsætningen til halsbånd.

Opsætning til XS & S størrelser vil det være med 1 mm. snore med en brudstyrke på mellem 45 – 80 kilo.

Opsætning til M vil være 3 mm snore med en brudstyrke på 180/192 kilo.

Opsætning til M/L – L – XL vil være 4 mm snore med en brudstyrke på 250 kilo

Liner.

Som udgangs punkt til tykkelse på liner tager jeg min egen erfaring i hvad jeg selv har brugt til både hvalpe og små størrelser, medium og store hunde størrelse L & XL. Samt hvad jeg selv bruger til træning og udstilling/show. Men når du bestiller vil det være et af de spørgsmål jeg vil stille dig ( Hvor tynd eller tyk skal snoren være ? )

Det er også en smagssag om man er til enkelt line eller justerbar line også kaldet dobbelt line / dressurline. Der er også mange forskellige slags showliner. Men det skriver jeg om senere.

Alt efter størrelse på hunden og ønske om tykkelse vil det være snore der er flettet sammen som tilsammen vil udgøre en meget stærk line til den enkelte hund.

Metaldelen vi ligeledes være i den styrke og størrelse der passer til hundens styrke og størrelse. Typerne man kan vælge imellem er – Stål/sølv – Messing/guld – Antik messing – Rosa guld – Regnbue – Sort )

Tillægs snore & andet materiale.

Andre snore brugs som tillæg i både halsbånd og show udstyr, vedhæng/nøgleringe mm.

Der er mange muligheder…..

Glitter snore i guld, sølv samt mange andre farver. – guld og sølv tråde – Satin i mange farver – læder – imiteret læder med små nitter…..

Der bruges perler som passer i udtryk og farve til hver enkelt del der bliver sat sammen. Glasperler, Farvede, Forgylde, Forsølvede, Messing, stål. Ægte sten og krystaller m.m.

Pleje & vaske info.

Håndvask i en mild sæbe og maks. 30 grader varmt vand, da nylon ikke tåler højere varmetemperaturer. brug fingrene eller en blød klud/svamp (brug aldrig en børste, da det vil beskadige stoffet).